Meer over Vanilla Venture

Vanilla Venture is in 1995 gestart met de import van 60 kilo Bourbon vanille uit Madagaskar. Robert Kranenborg van het Amstel hotel toentertijd en Patisserie Holtkamp waren erg enthousiast over de kwaliteit en waren onze eerste klanten. Dat smaakte naar meer!

Sinds de oprichting is Vanilla Venture inmiddels marktleider en toonaangevend leverancier van hoogwaardige gastronomische producten. Tot vorig jaar bood Vanilla Venture delicatessen en versproducten voor de kwaliteitsbewuste restaurateur. Sinds medio 2014 biedt Vanilla Venture via www.vvthuis.nl een aantal van haar delicatessen ook aan de particuliere “foodies”.

Het bedrijf is één van grootste leveranciers op gebied van truffel, ganzenlever, vanille, specerijen, charcuterie en oliën. De producten worden wereldwijd bij kleine authentieke producenten ingekocht. Vanilla Venture richt zich steeds meer op biologisch en ethisch verantwoorde producten. Vanilla Venture staat bekend om haar productkennis en internationale netwerk van leveranciers.

Bedrijfscultuur

Passie, Plezier en Prestatie
Bij Vanilla Venture werken we in een moderne en culinaire omgeving. In het bedrijf staan drie P’s centraal: Passie, Plezier en Prestatie. Andere kenmerken van onze bedrijfscultuur zijn: professioneel en gedreven, open, grote betrokkenheid, samen-doen-gevoel en resultaatgericht. De sfeer binnen het bedrijf is plezierig, informeel en collegiaal. We investeren veel in studiereizen en organiseren regelmatig sociale en informele activiteiten.

Missie

Vanilla Venture streeft ernaar de beste delicatessen groothandel in Nederland te zijn door een structurele bijdrage te leveren aan het succes van haar klanten.
 
Visie

Onze ambitie is om structureel de norm te stellen op het gebied van kwaliteit in de gastronomie. Vernieuwen is daarbij een must, waar we continu mee bezig zijn! Vanilla Venture zal in de markt bekend staan als de delicatessen groothandel die zijn afnemers mooie eerlijke producten levert, zodat deze zijn klanten continue kan voorzien van een unieke smaakbeleving.

DE ONLINE HEMEL VOOR FOODIES..