De levertijd

Bestellingen besteld op werkdagen voor 12:00 worden in de regel binnen één dag geleverd met uitzondering van feestdagen. De bestellingen worden bezorgd door PostNL (zie leveringsvoorwaarden op www.postnl.nl ). Mocht een pakket onbestelbaar zijn door afwezigheid dan zal de bestelling in overleg opnieuw worden verstuurd, kosten hiervan zullen aan u worden doorberekend. Mochten producten niet leverbaar zijn, nemen wij contact met u op.

Op de volgende dagen wordt er geleverd;

De verzendkosten

De verzendkosten zijn € 6,50 voor bestellingen onder de € 50.
Voor bestellingen vanaf € 50 zijn de verzendkosten gratis.

Bestelling ophalen

Ja dat is mogelijk. Bij uw bestelling in de webshop kunt u dit aangeven. Bestellingen kunnen worden opgehaald in ons filiaal in Amsterdam. Er worden hier geen kosten voor berekend.

Bestelling ophalen PostNL punt
Het is mogelijk om uw bestelling op te halen bij een PostNL punt in Nederland. Bestellingen moeten binnen twee weken worden opgehaald op het betreffende PostNL punt. Indien u het pakket niet binnen twee weken ophaald, wordt deze retour gestuurd naar Vanilla Venture. Wij zijn dan genoodzaakt om € 6,50 in rekening te brengen om het pakket nogmaals te versturen.

Levering buitenland

Vooralsnog levert Vanilla Venture alleen in Nederland.

Verzending gekoelde producten

Gekoelde producten versturen wij in speciale thermoverpakkingen voorzien van koelelementen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat uw product minimaal 36 uur gekoeld blijft. Wij raden aan rekening te houden met de te verwachte aankomstdatum. Indien u uw bestelling op het postkantoor moet komen ophalen, vragen wij u dit zo snel mogelijk te doen.

Betalen

Hoe kan ik betalen?

Bij Vanilla Venture kunt u betalen met IDEAL en met creditcards van Mastercard en Visa. Andere betaalmethoden worden niet geaccepteerd.

Wat is IDEAL?

iDEAL is online betalen via internetbankieren. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als je bankiert via Internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, ING of Postbank, kun je via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel.  Op onze webshop kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Ik heb een coupon/ actiecode, waar en hoe moet ik die invullen?

Voordat u uw bestelling gaat afronden kunt u de couponcode invullen. De korting wordt direct verrekend.

Klachten

Klachtenprocedure

Indien u niet tevreden bent over onze producten of diensten, neem dan binnen redelijke termijn contact op met één van onze medewerkers of stuur  een e-mail aan winkel@vanillaventure.nl Mocht u schriftelijk willen reageren: richt uw klacht schriftelijk aan Vanilla Venture, contactweg 30e, 1014 AN Amsterdam, onder vermelding van uw klantnummer, naam, adres en woonplaats.

Klachten afhandeling

Vanilla Venture zal uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst afhandelen. Indien de klacht niet binnen deze periode opgelost kan worden, wordt u hiervan op de hoogte gebracht, met een indicatie van de vertragingsduur.

Over Vanilla Venture

Voor meer informatie over Vanilla Venture kunt u kijken bij het kopje "meer info over vanilla venture" op de productdetailpagina.

Overige vragen

Voor vragen en opmerkingen over de website of over uw bestelling(en), kunt u contact opnemen via winkel@vanillaventure.nl.

Of telefonisch via 020 6769146 ma-vr van 09:00 tot 17:00.

Webshop keurmerk

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk. De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 2700 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

Privacy statement

Vanilla Venture  zal de door u verstrekte persoonsgegevens niet doorgeven aan andere partijen. Dit met uitzondering van derden die worden ingeschakeld bij de uitvoering van uw bestelling. Bij het plaatsen van een bestelling hebben wij uw naam, het factuur- en afleverings adresgegevens en betaalgegevens nodig om de bestelling uit te kunnen voeren. Deze betaalgegevens zullen gebruikt worden om u de aangekochte producten te factureren.

Bij het aanmaken van een account wordt u gevraagd of u een nieuwsbrief wenst te ontvangen. Mocht u dit niet wensen kies dan voor het hokje " nee" en zal u van ons geen nieuwsbrieven ontvangen.

Voor statistische doeleinden worden bezoekersstatistieken van onze website bijgehouden. Gegevens zoals bezoekersaantallen en bezoekfrequentie worden gebruikt voor intern onderzoek ten behoeve van het verbeteren en actualiseren van de website. Deze informatie is echter algemeen van aard en de identiteit van de bezoeker blijft derhalve onbekend.

DE ONLINE HEMEL VOOR FOODIES..