Colatura di Alici di Cetera

100 ml

PRODUCTINFORMATIE
 

Vissaus, vooral populair in Azië, hoeft niet van bijna 10.000 km verderop te komen. Ook in Italië wordt iets moois gemaakt. Het plaatsje Cetara aan de sprookjesachtig mooie kust van Amalfi is gespecialiseerd in de productie van een vissaus die ‘colatura’ genoemd wordt, welvertaald ‘leksel’. Colatura is een puur product van (schoongemaakte) ansjovis en zeezout. Lekker bij pasta met vis of schaaldieren.

€ 13,95
  √ Binnen 1-2 werkdagen bezorgd

LEKKER LEKKER...

AANBIEDINGEN

INSPIRATIE Fregola sarda met witte truffel & porcini-crème
We beginnen met...

DIT VINDEN ONZE KLANTEN ERVAN

Heb uw artikel in delicious gelezen ! Denk dat het fantastische producten zijn ! Ga ik zeker uitproberen!

Rita Schouteden

EN WAT VINDT U?
Geef uw mening over dit product!