Kalamata olijf met pit

Kalamata olijven: Grieks genot

190 gram

PRODUCTINFORMATIE
ACHTERGROND INFORMATIE
 

De zachte en zeer aromatische amandelvormige kalamata-olijven zijn vernoemd naar de gelijknamige plaats in het zuiden van Griekenland. Alleen olijven uit deze streek mogen verkocht worden als kalamata-olijven. De kunst is het ze precies op het juiste moment te plukken. Dat moet met de hand om kneuzingen te voorkomen. Ze zijn dan al lang niet groen meer, maar hebben inmiddels hun kenmerkende paarse kleur. Kort na de pluk begint een tweede rijpingsproces waarbij ze eerst gepekeld en dan worden ingelegd in wijnazijn, citroen en olie. De vlezige olijf wordt er zacht door en levert een prettig mondgevoel op. En wij zijn het helemaal met de Griekse producent Mani eens: in z’n geheel, ontpit, als tapenade ... je gaat van ze houden!

€ 4,25
  √ Binnen 1-2 werkdagen bezorgd

LEKKER LEKKER...

AANRADERS BIJ DIT PRODUCT

INSPIRATIE Artisjokkensoep met morilles
We beginnen met...

DIT VINDEN ONZE KLANTEN ERVAN

Heb uw artikel in delicious gelezen ! Denk dat het fantastische producten zijn ! Ga ik zeker uitproberen!

Rita Schouteden

EN WAT VINDT U?
Geef uw mening over dit product!