Pappardelle Rigate

Ambachtelijke pasta uit de zuidelijke regio Abruzzo

500 gram

PRODUCTINFORMATIE
ACHTERGROND INFORMATIE
 

Ambachtelijke brede lange pasta met ribbels uit de zuidelijke regio Abruzzo, gemaakt van harde tarwe met bronwater uit de Apennijnen. Om de pasta te vormen, gebruikt men daar bronzen mallen die ervoor zorgen dat de structuur van de pasta enigszins ruw is waardoor sauzen beter blijven hangen. De pasta droogt op lage temperatuur gedurende ruim twee dagen en dat komt de smaak ten goede.

Pappardelle is lintpasta (breder dan tagliatelle) die oorspronkelijk uit Toscane komt. Bekend zijn pappardelle met truffel, haas, wildzwijn en paddenstoelen of bijvoorbeeld met doperwten en pecorino.

€ 4,50
  √ Binnen 1-2 werkdagen bezorgd

LEKKER LEKKER...

AANBIEDINGEN

INSPIRATIE Pappardelle met salsa tartufata en bospeen
We beginnen met...

DIT VINDEN ONZE KLANTEN ERVAN

Heb uw artikel in delicious gelezen ! Denk dat het fantastische producten zijn ! Ga ik zeker uitproberen!

Rita Schouteden

EN WAT VINDT U?
Geef uw mening over dit product!