Komijn

50 gram

PRODUCTINFORMATIE
 

Komijn, venkel, karwei, anijs, koriander, dille, kervel ... het is allemaal familie van de schermbloemigen (Apiaceae). Karwij is sterker dan komijn en venkel is iets zachter dan anijs. Deze komijnzaadjes zijn van biologische oogst en hebben in de zon liggen te drogen. Ze komen het best tot hun recht als ze even geroosterd worden in een droge pan. Ze komijn heeft een uitgesproken sterke geur en is tegelijk scherp en bitter van smaak. Onmisbaar in de Indonesische, Indiase en Arabische keuken (denk aan garam masala, raz el hanout en merguez-worstjes).

€ 2,40
  √ Binnen 1-2 werkdagen bezorgd

LEKKER LEKKER...

AANBIEDINGEN

INSPIRATIE Couscous Berkouks

DIT VINDEN ONZE KLANTEN ERVAN

Vanilla Venture is een schatkamer voor de chefs van Nederland, maar ook voor de kookliefhebber thuis!

Heleen Versteeg

EN WAT VINDT U?
Geef uw mening over dit product!