Balsamico azijn biologisch

Balsamico, maar dan uit Spanje van Soler Romero

0,25 liter

PRODUCTINFORMATIE
ACHTERGROND INFORMATIE
 

het begint met wijnazijn en geconcentreerd druivensap. Dat sap wordt verwarmd tot het als het ware karamelliseert waarna precies de juiste hoeveelheid wijnazijn toegevoegd wordt. Het uiteindelijke resultaat is een dikke, donkere vloeistof met fluweelachtige textuur en een complexe smaak zie gelijktijdig zoet en zuur is. Deze biologische balsamicoazijn is heel bijzonder omdat het mengsels zijn van zoete druiven zoals de pedro ximenez en de malbec. Vooral de PX-druif zorgt voor een natuurlijke zoetheid in combinatie met het ingekookte druivensap. Voor het verouderingsproces wordt deze azijn in eiken vaten bewaard gedurende minimaal vijf jaar. Alle ingrediënten zijn honderd procent natuurlijk en biologisch en er wordt geen karamel of siroop toegevoegd.
Wat proeven we? Een rijke, zoete azijn met een aroma van toast, karamel , koffie en natuurlijk laat het eikenhout ook zijn sporen na. De textuur is romig. De zuurgraad is zes procent.
Ideaal voor salades , vlees-en visgerechten en voor het bereiden van verschillende soorten sauzen.

€ 7,50
  √ Binnen 1-2 werkdagen bezorgd

LEKKER LEKKER...

AANBIEDINGEN

INSPIRATIE Kip met pompoen-citroensaus
We beginnen met...

DIT VINDEN ONZE KLANTEN ERVAN

Heb uw artikel in delicious gelezen ! Denk dat het fantastische producten zijn ! Ga ik zeker uitproberen!

Rita Schouteden

EN WAT VINDT U?
Geef uw mening over dit product!