Colatura di Alici di Cetera

Colatura, het lekkerste visleksel uit Amalfi

40 ml

PRODUCTINFORMATIE
ACHTERGROND INFORMATIE
 

Vissaus, vooral populair in Azië, hoeft niet van bijna 10.000 km verderop te komen. Ook in Italië wordt iets moois gemaakt. Het plaatsje Cetara aan de sprookjesachtig mooie kust van Amalfi is gespecialiseerd in de productie van een vissaus die ‘colatura’ genoemd wordt, welvertaald ‘leksel’. Colatura is een puur product van (schoongemaakte) ansjovis en zeezout. Lekker bij pasta met vis of schaaldieren.

€ 7,25
  √ Binnen 1-2 werkdagen bezorgd

LEKKER LEKKER...

AANBIEDINGEN

DIT VINDEN ONZE KLANTEN ERVAN

Hoewel het jammer is dat er niet een groter deel van het (zakelijk) assortiment ook beschikbaar is voor particulieren, zijn de producten (taggiasche olijven, Ortiz ansjovis, en zeker de zeer verslavende nori zoutjes) van uitzonderlijk hoge kwaliteit en daarmee puur genieten!

Julie Keszler

EN WAT VINDT U?
Geef uw mening over dit product!