Cider azijn biologisch

Ciderazijn van Soler Romero het frisse accent

0,25 liter

PRODUCTINFORMATIE
ACHTERGROND INFORMATIE
 

Ciderazijn is lekker fris en verloochent zijn appelige afkomst natuurlijk niet. Lekker dus over gerechten die iets zuurs en dat vleugje appel kunnen hebben. Deze ciderazijn van Soler Romero is het resultaat van rustig gefermenteerde cider gemaakt van biologische appeltjes uit de noordelijke Spaanse kustprovincie Asturië, ingeklemd tussen Spaans Baskenland en de groene provincie Galicië. De zuurgraad van deze biologisch gecertificeerde azijn is met 5% relatief laag (hun balsamico is bijvoorbeeld 6% en hun sherryazijn heeft een zuurgraad van 7%) en past goed bij (witlof)salades, groenten, vis en bijvoorbeeld marinades.

€ 6,50
  √ Binnen 1-2 werkdagen bezorgd

LEKKER LEKKER...

AANBIEDINGEN

INSPIRATIE Couscous met Arabische kip

DIT VINDEN ONZE KLANTEN ERVAN

Vanilla Venture is een schatkamer voor de chefs van Nederland, maar ook voor de kookliefhebber thuis!

Heleen Versteeg

EN WAT VINDT U?
Geef uw mening over dit product!