Geen bezorgkosten vanaf €75,-!
Uitsluitend topproducten
Veilig online betalen
  • Olien en Azijn
  • Omed Cabernet Sauvignon wijnazijn (rood)
Terug

Omed Cabernet Sauvignon wijnazijn (rood)

8,50

Omed Cabernet Sauvignon wijnazijn (rood)

8,50

O-Med Cabernet SauvignonGemaakt van Cabernet-Sauvignon-druiven. Intense dieppaarse kleur. Zeer geschikt voor stoofschotels van rood vlees en gereduceerde sauzen.De Cabernet-Sauvignon-azijn van O-Med heeft een intense dieppaarse kleur. De Cabernet Sauvignon-wijn wordt op natuurlijk wijze omgezet in azijn en 12 maanden gerijpt op vaten van Frans eikenhout. Dit proces resulteert in de unieke soepele zuurgraad en goed afgeronde smaak van rood fruit met opvallende tonen van fijn eikenhout.Zeer geschikt voor stoofschotels van rood vlees en gereduceerde sauzen. Ook zeer geschikt voor inmaken en winterse salades.carpaccio.

O-Med is een familiebedrijf dat gevestigd is in Acula, Andalusië, Spanje. Een karakteristieke olijfgaard, gelegen op 700 meter boven zeeniveau, aan de rand van het legendarische gebergte Sierra Nevada in de Andalusische provincie Granada, in Zuid-Spanje.
De familie Garcia Casas oogst al generaties lang haar eigen olijfbomen. In 2005 kochten zij een persmolen om zeer hoogwaardige kwaliteit olijfolie te produceren. Alle processen blijven in eigen hand, van het aanplanten tot het persen. De droom van de oprichter van het bedrijf, Juan de Dios García Molina, de derde generatie in het bedrijf, werd eindelijk werkelijkheid. Vanaf dat moment richt O-Med zich duidelijk op de voortreffelijkheid van hun olijvensappen en azijn. Na jaren van hard werken, werpen de inspanningen van O-Med hun vruchten af met een aantal bijzonder prestigieuze onderscheidingen, en worden hun extra vierge olijfoliën tot de beste ter wereld gerekend.
Momenteel staat de vierde generatie aan het roer, Juande en Paula, die de lang gekoesterde droom van hun vader voortzetten. Juist deze ondernemingsgeest van de jongere generatie is het vlaggenschip van de familie; daardoor kunnen ze innovatie, nieuwe trends en technologie combineren met traditie en de opgebouwde knowhow.
Duurzaamheid is van het grootste belang voor O-Med als boerenbedrijf. Ze hebben dan ook een verbrandingsoven geïnstalleerd die de olijfpitten verbrandt en daarmee voorziet in 40% van de energiebehoeften van de fabriek.
In 2013 werd O-Med een van de oprichters van QvExtra! Deze organisatie bestaat uit internationale producenten die zich richten op consumentenvoorlichting en het onderscheiden van extra olijfolie van eerste persing van hoge kwaliteit. Het QvExtra! Keurmerk stelt bepaalde organoleptische en andere fysisch-chemische parameters, zoals zuurnormen, die veel strenger zijn dan de huidige IOOC-normen (Internationale Olijfolieraad).


Vragen? Neem contact met ons op
Design: De Staat van Creatie - Techniek: ecBase - Illustraties: Holly Ink © Vanilla - Venture 2024 - Sitemap