Ansjovisfilet in olijfolie Ortiz

450 gram

PRODUCTINFORMATIE
 

Deze ansjovis komt uit de Cantabrische zee. Dit wordt wel het beste gebied genoemd voor deze vis. Ansjovis wordt gevangen in de maanden april, mei en juni (purse seine nets-methode).

Als ze net gevangen zijn worden de grootste ansjovis onthoofd en met de juiste hoeveelheid zout in blikken gedaan.

In deze 30l blikken worden de ansjovis waaiervormig neergelegd en op elke laag komt een laag zout.

Dan wordt het geheel stevig aangedrukt om het vet eruit te halen zodat de vis kan rijpen.

Vervolgens wordt de ansjovis 8 maanden gerijpt in rijpingskelders waar de temperatuur en vochtigheid goed gecontroleerd worden.

Uiteindelijk worden de visjes handmatig schoongemaakt, gefileerd en op olie gezet.

€ 45,00
  √ Binnen 1-2 werkdagen bezorgd

LEKKER LEKKER...

AANBIEDINGEN

INSPIRATIE Cappuccino van gele wortel en gelaagde rode biet
We beginnen met...

DIT VINDEN ONZE KLANTEN ERVAN

Vanilla Venture is een schatkamer voor de chefs van Nederland, maar ook voor de kookliefhebber thuis!

Heleen Versteeg

EN WAT VINDT U?
Geef uw mening over dit product!