Geen bezorgkosten vanaf €75,-!
Uitsluitend topproducten
Veilig online betalen

Al danaf

Ingredienten

Zelf toevoegen

  • Rasp van (bio)citroen1
  • Gepelde pistachenoten100 gram
  • Maizena1 eetl.
  • Eiwitten2
  • Citroensap4 eetl.
  • Suiker400 gram
  • Bereiding

    Voor 10-12 personen
    Doe de suiker en 480 ml water in een steelpan en breng aan de kook. Laat 10 minuten zachtjes borrelen, voeg dan citroensap en oranjebloesemwater toe. Zet het vuur heel laag en breng de vloeistof daarna weer aan de kook. Voeg al mixende met een handmixer de eiwitten toe tot ze geheel zijn opgenomen. Zet de mixer nu even op de hoogste snelheid en voeg daarna beetje bij beetje de maizena toe. Blijf 10-15 minuten mixen tot het mengsel stijve pieken vormt. Spatel de danaf met de pistachenoten en citroenrasp.

    Bron: 'Een druppel rozenwater' van Nadia Zerouali & Merijn Tol (2015)
    Vragen? Neem contact met ons op
    Design: De Staat van Creatie - Techniek: ecBase - Illustraties: Holly Ink © Vanilla - Venture 2024 - Sitemap