Geen bezorgkosten vanaf €75,-!
Uitsluitend topproducten
Veilig online betalen

Pompoensoep met jus van wintertruffel

Ingredienten

Zelf toevoegen

  • Room200ml
  • Sjalot1
  • Flespompoen1
  • Bereiding

    Schil een flespompoen, verwijder de zaadjes en snij in blokjes. Fruit een gesnipperd sjalotje in olijfolie op laag vuur en voeg daarna de pompoen erbij. Goed mengen met de olie en de ui en even zachtjes laten bakken. Voeg daarna, afhankelijk van de grootte van de pompoen zo'n 500ml water toe en kook de pompoen gaar. Pureer de massa heel glad met een staafmixer. Voeg 200ml room en 50ml wintertruffel jus toe. Breng de soep verder op smaak met Fleur de Sel en peper.

    Schaaf er eventueel aan tafel verse truffel overheen. Heerlijk!
    Vragen? Neem contact met ons op
    Design: De Staat van Creatie - Techniek: ecBase - Illustraties: Holly Ink © Vanilla - Venture 2024 - Sitemap