Geen bezorgkosten vanaf €75,-!
Uitsluitend topproducten
Veilig online betalen

IJs met kokos en saffraan

Ingredienten

  • Coupé saffraan12 sprietjes
  • Kokosmelk1 liter
  • Zelf toevoegen

  • Melkpoeder10 gram
  • Kristalsuiker fijn100 gram
  • Glucose60 gram
  • Witte rum25 ml
  • Limoen1 kwart
  • Bereiding

    Neem 12 sprietjes saffraan en knip ze voorzichtig in stukjes boven een bekken. Voeg het sap van een ¼ limoen toe en 25 ml witte rum. Drie uur afgedekt laten staan op een koele plek. Neem 1 liter kokosmelk en maak dit lauwwarm. Voeg 60 gram glucose, 100 gram fijne kristalsuiker en 10 gram melkpoeder toe. Klop dit goed en vermeng dit met het apart gezette limoen-rumvocht met de saffraan. Opdraaien in een ijsmachine.
    Vragen? Neem contact met ons op
    Design: De Staat van Creatie - Techniek: ecBase - Illustraties: Holly Ink © Vanilla - Venture 2024 - Sitemap