Carpaccio met truffelmayonaise
Ingrediënten Zelf toevoegen
  • Peper en zout uit de molen naar smaak
  • Mosterd 1 el
  • Eierdooiers 3
  • Zonnebloem- of olijfolie 0,5
  • Parmezaanse kaas 50 gram
  • Rucola 50 gram
  • Zongedroogde tomaat 40 gram
  • Pijnboompitten 40 gram
  • Rosbief 200 gram
Bereiding

Recept voor 4 personen
Mayonaise:
Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Doe de eierdooiers, mosterd en azijn in een hoge mengbeker. Meng met de staafmixer de ingrediënten door elkaar. Voeg heel langzaam de olie toe tot de mayonaise mooi dik is. Dan naar smaak truffelolie, peper en zout. Pas op met de truffelolie omdat dit zeer sterk van smaak is.

Carpaccio:
Rooster de pijnboompitten kort in een droge koekenpan. Snijd de zongedroogde tomaat in grove stukken. Leg de rosbief op een mooie manier op 4 borden. Bestrooi de carpaccio met pijnboompitten, Parmezaanse kaas en zongedroogde tomaat. Verdeel ongeveer 1 el. mayonaise over de carpaccio. Garneer met wat rucola.

RECEPTEN

  • Aardappelsla met pompoenolie
  • Al danaf
  • Amlou
  • Artisjokkensoep met morilles
  • Auberginesalade
  • Balsamicosaus
  • Balsamicosaus
  • Basis risotto
  • Belboulacouscous
  • Boerse aardappels
  • Bruchetta di Liguria
  • Cappuccino van gele wortel en gelaagde rode biet
  • Carpaccio met truffelmayonaise
  • Citroenlimonade met rozenwater
  • Coca met truffel en verse paddenstoel
  • Couscous met Arabische kip
  • Couscous Berkouks
  • Crème brûlée
  • Doperwtenmousse met ‘Caviaroli’
  • Dulce de leche-labne met kardemom
  • Freekeh salade
  • Fregola Sarda met Vongole
  • Fregola sarda met witte truffel & porcini-crème
  • Gala's gouden rijst met sinaasappel & stoofvlees
  • Garnalen gemarineerd in vadouvan-olie
  • Gekonfijte citroenkip
  • Groene salade met asperge en olijfolie met citroen
  • IJs met kokos en saffraan
  • Jeruzalemstijl Hummus
  • Kip met pompoen-citroensaus
  • Koude orzo-pasta salade
  • Koude salade van fregola sarda met gerookte zalm
  • Krokante gamba’s met basilicum en saté-mayonaise
  • Libanese hummus
  • Libanese Man'ouche met za'atar
  • Maqlouba met aubergine & kruidige dilleyoghurt
  • Moghrabieh met kikkererwten en uien
  • Nigella’s beroemde kippetje met za’atar
  • Olijfoliecake
  • Oranjebloesemwater-amandelkoekjes en witte koffie
  • Ovenschotel van aardappel met eekhoorntjesbrood
  • Pompoensoep met jus van wintertruffel
  • Rib-eye van de BBQ met chimichurri-saus
  • Risotto met fricassee van bonen
  • Risotto met rode bietjes en Gorgonzola
  • Siciliaanse sinaasappel salade met ansjovis
  • Stoofvlees van hert met kaneel
  • Tapa: gegrild brood met ingemaakte pepers en witte tonijn
  • Vadouvansaus bij lamsvlees
  • Zeebaars in zoutkorst
  • KLANTENSERVICE

    Kunt u een product niet vinden of heeft u vragen over onze producten? Bel ons dan gerust

    020-6769146

    KOOP UW WIJN BIJ:

     

     
    Gebruik kortingscode ‘vvthuis5’ en ontvang 5% korting bij Wijnkoperij De Gouden Ton.