Artisjokkensoep met morilles
Ingrediënten Zelf toevoegen
  • Groentebouillon 1
  • Citroen 1
  • Witte wijn 50 ml
  • Bos kervel 1
  • Teentje knoflook 1
  • Ui 1
  • Boter plus wat om in te bakken 20 gram
Bereiding

Recept voor 4 personen
Bereiding:
Laat de morilles ongeveer 30 minuten wellen in water.
Snijd de artisjokbodems in grove stukken. Snijd ui en knoflook fijn en fruit beide aan in een pan met wat boter. Fruit de artisjok ook mee. Blus af met witte wijn en voeg de groentebouillon toe. Giet de morilles af, maar bewaar het vocht. Zeef dit en voeg het toe aan de soep. Draai de soep glad met een staafmixer (in blender mag ook). Pers de citroen. Breng de soep op smaak met het citroensap, zout, versgemalen peper en olijfolie. Breng de soep opnieuw aan de kook. Voeg boter toe en meng de boter met de staafmixer glad en luchtig. Voeg voor het opdienen morilles en gesneden kervel toe.

RECEPTEN

  • Aardappelsla met pompoenolie
  • Al danaf
  • Amlou
  • Artisjokkensoep met morilles
  • Auberginesalade
  • Balsamicosaus
  • Balsamicosaus
  • Basis risotto
  • Belboulacouscous
  • Boerse aardappels
  • Bruchetta di Liguria
  • Cappuccino van gele wortel en gelaagde rode biet
  • Carpaccio met truffelmayonaise
  • Citroenlimonade met rozenwater
  • Coca met truffel en verse paddenstoel
  • Couscous met Arabische kip
  • Couscous Berkouks
  • Crème brûlée
  • Doperwtenmousse met ‘Caviaroli’
  • Dulce de leche-labne met kardemom
  • Freekeh salade
  • Fregola Sarda met Vongole
  • Fregola sarda met witte truffel & porcini-crème
  • Gala's gouden rijst met sinaasappel & stoofvlees
  • Garnalen gemarineerd in vadouvan-olie
  • Gekonfijte citroenkip
  • Groene salade met asperge en olijfolie met citroen
  • IJs met kokos en saffraan
  • Jeruzalemstijl Hummus
  • Kip met pompoen-citroensaus
  • Koude orzo-pasta salade
  • Koude salade van fregola sarda met gerookte zalm
  • Krokante gamba’s met basilicum en saté-mayonaise
  • Libanese hummus
  • Libanese Man'ouche met za'atar
  • Maqlouba met aubergine & kruidige dilleyoghurt
  • Moghrabieh met kikkererwten en uien
  • Nigella’s beroemde kippetje met za’atar
  • Olijfoliecake
  • Oranjebloesemwater-amandelkoekjes en witte koffie
  • Ovenschotel van aardappel met eekhoorntjesbrood
  • Pompoensoep met jus van wintertruffel
  • Rib-eye van de BBQ met chimichurri-saus
  • Risotto met fricassee van bonen
  • Risotto met rode bietjes en Gorgonzola
  • Siciliaanse sinaasappel salade met ansjovis
  • Stoofvlees van hert met kaneel
  • Tapa: gegrild brood met ingemaakte pepers en witte tonijn
  • Vadouvansaus bij lamsvlees
  • Zeebaars in zoutkorst
  • KLANTENSERVICE

    Kunt u een product niet vinden of heeft u vragen over onze producten? Bel ons dan gerust

    020-6769146