Geen bezorgkosten vanaf €75,-!
Uitsluitend topproducten
Veilig online betalen

Citroenlimonade met rozenwater

Ingredienten

Zelf toevoegen

  • Biologische citroenen5
  • Suiker100g
  • Bereiding

    Snijd de citroenen doormidden en doe ze in een ruime schaal. Knijp ze met je handen uit en voeg de suiker toe, laat de citroenen erbij: je gaat nu de citroenen met de suiker met je handen kneden. Doe alsof het een deeg is, het klinkt raar maar zo krijg je de heerlijke smaak van schil en sap in de limonade. Dit is de manier waarop in het Midden-Oosten citroenlimonade gemaakt wordt. Kneed minstens 5 minuten, totdat de citroenen bijna helemaal uit elkaar vallen. Laat dan nog koel een half uur trekken. Schenk daarna de limonade door een zeef, en doe er water en ijsklontjes naar smaak bij. Breng op smaak met druppels rozenwater. Begin met weinig en proef. Wij houden inmiddels van een flinke scheut, maar rozenwater is heftig aromatisch van smaak en daar moet je aan wennen. Je limonade wordt er betoverend bijzonder van!
    Vragen? Neem contact met ons op
    Design: De Staat van Creatie - Techniek: ecBase - Illustraties: Holly Ink © Vanilla - Venture 2024 - Sitemap