Geen bezorgkosten vanaf €75,-!
Uitsluitend topproducten
Veilig online betalen
  • Inspiratie
  • Fregola sarda met witte truffel & porcini-crème

Fregola sarda met witte truffel & porcini-crème

Ingredienten

Zelf toevoegen

  • Haricots verts100 gram
  • Parmezaanse kaas100 gram
  • Rucola40 gram
  • Zongedroogde tomaat40 gram
  • stengels bosui3
  • Bereiding

    Kook de fregola sarda 14-17 minuten in ruim kokend water. Zo ook de haricots verts, maar dan 6-8 minuten tot beetgaar. Snijd de bosui in ringen en de zongedroogde tomaten in grove stukken. Meng in een koekenpan op het vuur de gekookte fregola sarda met witte truffel-porcini-crème, bosui, zongedroogde tomaat, geraspte Parmezaanse kaas en gekookte haricots verts. Verdeel het over de borden en garneer het met wat rucola.
    Vragen? Neem contact met ons op
    Design: De Staat van Creatie - Techniek: ecBase - Illustraties: Holly Ink © Vanilla - Venture 2024 - Sitemap