Geen bezorgkosten vanaf €75,-!
Uitsluitend topproducten
Veilig online betalen

Carpaccio met truffelmayonaise

Ingredienten

Zelf toevoegen

  • Peper en zout uit de molen naar smaak
  • Mosterd1 el
  • Eierdooiers3
  • Zonnebloem- of olijfolie 0,5
  • Parmezaanse kaas50 gram
  • Rucola50 gram
  • Zongedroogde tomaat40 gram
  • Pijnboompitten40 gram
  • Rosbief200 gram
  • Bereiding

    Recept voor 4 personen
    Mayonaise:
    Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Doe de eierdooiers, mosterd en azijn in een hoge mengbeker. Meng met de staafmixer de ingrediënten door elkaar. Voeg heel langzaam de olie toe tot de mayonaise mooi dik is. Dan naar smaak truffelolie, peper en zout. Pas op met de truffelolie omdat dit zeer sterk van smaak is.

    Carpaccio:
    Rooster de pijnboompitten kort in een droge koekenpan. Snijd de zongedroogde tomaat in grove stukken. Leg de rosbief op een mooie manier op 4 borden. Bestrooi de carpaccio met pijnboompitten, Parmezaanse kaas en zongedroogde tomaat. Verdeel ongeveer 1 el. mayonaise over de carpaccio. Garneer met wat rucola.
    Vragen? Neem contact met ons op
    Design: De Staat van Creatie - Techniek: ecBase - Illustraties: Holly Ink © Vanilla - Venture 2024 - Sitemap