Salsus beef demi-glace wordt uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De bouillons worden bereid door het roosteren van botten en groenten om hun rijke smaak te versterken, waarna ze in een kookpot met water, groenten en kruiden langzaam worden gekookt. Er worden geen toevoegingen gebruikt.
Ingrediënten: Gereduceerde runderbouillon (Water, Vlezige Runderbotten, Ui, Wortel, Prei, Tomatenpuree, Knoflook, Tijm, Jeneverbessen, Peper, Rozemarijn, Kruidnagel, Laurierblad) en Zout.
Bewaar op een koele, donkere plaats - Na openen in de koelkast bewaren en binnen 3-4 dagen gebruiken. Je kunt het product ook invriezen in een geschikte container.
OVER SALSUS
De nieuwe productiefaciliteit van Salsus is gevestigd in het hart van Noorwegen. De toegewijde en deskundige medewerkers van Salsus produceren alle bouillons en sauzen met de hulp van de beste Noorse chefs, en met het grootste respect voor klassieke recepten.
INGREDIËNTEN
Groenten en kruiden, vlees, vis, wild, lam en zuivelproducten worden vers gebruikt, zonder toevoegingen of smaakversterkers.
Je kunt het proeven!
GEZONDHEID
Langzaam gekookte bouillon is rijk aan collageen, mineralen, vitamines en aminozuren, wat de huid, botmassa en bindweefsel ondersteunt en vernieuwt.
KOOKPROCES
Alle bouillons en sauzen van Salsus worden bereid volgens recepten van de beste Noorse chefs.
Het proces wordt nauwgezet gevolgd door de toegewijde en deskundige medewerkers van Salsus, om de kwaliteit en smaak van de grondstoffen te garanderen.