Aceto Balsamico Villa Manodori cherry

250 ml

PRODUCTINFORMATIE
 

Deze aceto balsamico wordt geproduceerd in zeer kleine hoeveelheden door Massimo Bottura, chef-kok van Osteria Francescana in Modena (3 Michelin sterren).

De keuze van de gelimiteerde oplage is gelegen aan de eisen die Massimo aan de kwaliteit stelt. De naam Villa Manodori is afkomstig van het gelijknamige 16e eeuwse landgoed in Modena. De aceto balsamico wordt sinds een eeuw op dezelfde wijze gefabriceerd volgens traditie van de familie.

De aceto balsamico wordt gemaakt van de lokale trebbianodruiven. De druiven worden ingekookt tot most. De rijping vindt plaats in eikenhouten vaten en vervolgens in vaten van kastanje- en jeneverbessenhout. De aceto balsamico wordt 12 tot 20 jaar gerijpt.

De aceto balsamico is donker van kleur met een vleugje amber. De consistentie is stroperig en de smaak harmonieus en wordt als volgt omschreven:
Dark chestnut with deep red undertones, the vinegar's bouquet is complex with cooked cherries and liquorice, dispelling secondary aromas of tobacco and almond. Exquisite when used in cooking, when condensed, for marinating or on it's own.

€ 38,95
  √ Binnen 1-2 werkdagen bezorgd

LEKKER LEKKER...

AANBIEDINGEN

INSPIRATIE Crème brûlée
We beginnen met...

DIT VINDEN ONZE KLANTEN ERVAN

Geweldige producten en goede service

Jasper van Kessel

EN WAT VINDT U?
Geef uw mening over dit product!