Moghrabieh Libanon

Libanese parel-couscous

500 gram

PRODUCTINFORMATIE
INGREDIENTEN
ACHTERGROND INFORMATIE
 

Ook wel bekend als parel-couscous. Moghrabieh komt oorspronkelijk uit Libanon en het Midden-Oosten en de naam betekent couscous uit de Maghreb. Het zit tussen couscous en pasta in. Onze Libanese moghrabieh is gemaakt van semolina, water en zout, gevormd tot mooie parels.

Moghrabieh wordt traditioneel in de Noord-Libanese stad Tripoli gegeten met kikkererwten, uien en soms kip of ander vlees op smaak gebracht met piment, kaneel en karwij. Moghrabieh kun je als pasta eten. Wij vinden deze parel-couscous ook echt geweldig in salades en soepen.

€ 5,95
  √ Binnen 1-2 werkdagen bezorgd

LEKKER LEKKER...

AANBIEDINGEN

INSPIRATIE Moghrabieh met kikkererwten en uien

DIT VINDEN ONZE KLANTEN ERVAN

Gelukkig kan ik met jullie heerlijke gerechten eindelijk goed koken. De site werkt goed en alles is goed te vinden. Lokaal vind ik bij de AH XL de 0.5L flessen van Fever Tree erg handig, het zou fijn zijn als jullie deze ook aan particulieren verkochten!

Ik merkte trouwens wel iets op op jullie site, er staat bij jullie "MOGHRABIEH LIBANON 500G" een fout volgens mij: Er staat dat het voornamelijk wordt gegeten in de noord-libanese stad tripoli. Echter is Tripoli de hoofdstad van Libië (in noord-libië). Ben ik niet goed op de hoogte met mijn topo of hebben jullie een foutje gemaakt?

Reactie vvthuis:
Beste Max,
Fijn te horen dat wij u kunnen helpen met het koken van heerlijke gerechten!

U bent heel erg goed op de hoogte met topo! Er zijn 2 tripoli’s, een in Libie en een in Libanon. Dus de informatie is juist, maar u heeft ook gelijk.

Met vriendelijke groet,
Gerard Jansen

Max Boone

EN WAT VINDT U?
Geef uw mening over dit product!